Over SponsorKliks
SponsorKliks
     
Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiŽle bijdrage leveren aan het levensonderhoud van Christiaan Nieuwenhuize, zonder dat het u een cent extra kost!
Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Wycliffe ontvangt geld op de rekening voor Christiaan.
Via de categorieŽn boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als About You, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat ook dan naar Christiaan. En nogmaals, het kost u niets extra!
Wilt u Christiaan ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via zijn SponsorKlikspagina. Voor u een kleine moeite, voor hem directe inkomsten.
Stelt u zich eens voor dat iedereen dit zou doen. Vertel dit daarom door aan anderen die Christiaan een warm hart toedragen.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen aan SponsorKliks een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Wycliffe tbv het levensonderhoud van Christiaan.
Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit* en profiteert Christiaan hiervan.
Bekijk hier een eenvoudige video die uitlegt hoe het sponsoren via SponsorKliks precies gaat.
*) In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag er GEEN commissie op Nederlandse boeken worden gegeven.